Support lokaal

HappiMi werkt samen met Nederlandse ondernemers, die kwaliteit, eerlijke handel en duurzaamheid hoog hebben staan. Zo weet jij dat je altijd een eerlijk product in huis hebt. Alle verzorgingsproducten, etherische oliën, huisverfrissers, armbanden, Jade rollers en Gua sha’s zijn bovendien handgemaakt. En dat zie je!
Arelo thee is van hoge kwaliteit, heeft een goede prijs en biedt een unieke beleving. De verpakkingen hebben een uniek stijl met vrolijke designs. Van thee worden mensen blij.

ARELO thee

Wij zijn Arjan en Lotte en wonen samen met onze twee kids en kat Klaas in het gezellige Woerden. Samen runnen we met veel plezier ARELO thee.

Met thee maak je mensen blij!

Lees verder
Bij Art Bizniz vind je bijzondere collecties woon- en tuindecoraties, zoals windgongen, geluksvogels, klokken, windspinners, Himalaya zoutlampen en theelichthouders, modelbouwpakketten en Griekse zeep.

Art Bizniz

Bij Art Bizniz vind je bijzondere collecties woon- en tuindecoraties, zoals windgongen, geluksvogels, klokken, windspinners, Himalaya zoutlampen en theelichthouders, modelbouwpakketten en Griekse zeep.

Lees verder
Met meer dan 40 jaar ervaring hebben wij veel unieke, persoonlijke contacten opgebouwd met boeren en leveranciers over de hele wereld. Duurzaamheid is vanzelfsprekend. We geven zoveel mogelijk terug aan de natuur.

Chi Natural Life

Met meer dan 40 jaar ervaring hebben wij veel unieke, persoonlijke contacten opgebouwd met boeren en leveranciers over de hele wereld. Duurzaam denken zit verweven in alles wat we doen. We geven zoveel mogelijk terug aan de natuur.

Lees verder
DIYS Soap is ontstaan in de zomer van 2015, opgericht door Erica Linger. Wij willen je helpen je beauty routine eenvoudiger te maken en gebruiken voor al onze huid- en haarverzorging alleen verse, plantaardige ingrediënten van hoge kwaliteit.

DIYS Soap

Wij van DIYS Soap, willen je helpen je beauty routine eenvoudiger te maken en gebruiken voor al onze huid- en haarverzorging alleen verse, plantaardige ingrediënten van hoge kwaliteit.

Lees verder
Karitree maakt huidverzorging op basis van Shea boter en Shea olie. De producten zijn 100% natuurlijk, waar mogelijk biologisch en geschikt voor alle huidtypen, met name de gevoelige en droge huid.

Karitree

Wij, Jade en Marianne, hebben als missie om de allerbeste huidverzorgingsproducten op de markt te brengen, met alleen de puurste en beste kwaliteit. En dit allemaal voor een vriendelijke prijs.

Lees verder
Anouk van Saint Clairmont maakt handgemaakt stainless steel sieraden met edelsteentjes. De materialen zijn duurzaam en eco-friendly. Stainless steel is erg sterk, verkleurt niet wanneer je er goed voor zorgt en is betaalbaar.

Saint Clairmont

Hi, ik ben Anouk, eigenaresse van Saint Clairmont. Ik maak handgemaakte stainless steel sieraden met edelsteentjes. De materialen die ik gebruik zijn duurzaam en eco-friendly. Het belangrijkste vind ik dat mensen voor lang, zo niet altijd, plezier hebben van hun sieraad.

Lees verder
Ik ben Kim Hartveld. 20 jaar ervaring als coach, regressie- en transformatietherapeut. Momenteel bezig met een opleiding tot spiritual guide. Daarnaast leid ik mensen op tot coaches en geef ik mindfulness trainingen aan particulieren en bedrijven.

Mindvoel

Ik ben Kim Hartveld, 20 jaar ervaring als coach, regressie- en transformatietherapeut. Momenteel ben ik bezig met een opleiding tot spiritual guide. Daarnaast leid ik mensen op tot coaches en geef ik mindfulness trainingen aan particulieren en bedrijven. Zo is de geboorte van Mindvoel Remindertjes ontstaan.

Lees verder
More than Stones is in 2019 opgericht door Edwin en Anneloes. Al van jongs af aan verzamelden wij stenen. Vanuit deze basis zijn wij More than Stones gestart, de winkel in edelstenen, mineralen en kristallen.

More than Stones

More than Stones is in 2019 opgericht door Edwin en Anneloes. De liefde voor stenen was al vroeg begonnen. Al van jongs af aan verzamelen wij stenen. Vanuit deze basis zijn wij More than Stones gestart, de winkel in edelstenen, mineralen en kristallen.

Lees meer
Natuur op zijn best! Onze producten zijn met liefde handgemaakt, 100% dierproefvrij en bevatten natuurlijke en biologische ingrediënten. De producten ruiken subtiel naar natuurgeuren en hebben een lange gebruiksduur.

Yours Naturally

Natuur op zijn best! Onze producten zijn met liefde handgemaakt en bevatten natuurlijke en biologische ingrediënten. De producten ruiken subtiel naar natuurgeuren en hebben een lange gebruiksduur. We vinden het belangrijk dat onze producten het milieu zo min mogelijk belasten.

Lees verder