Saint Clairmont

Hi, ik ben Anouk, eigenaresse van Saint Clairmont. Ik maak handgemaakte stainless steel sieraden met edelsteentjes. De materialen die ik gebruik zijn duurzaam en eco-friendly. Stainless steel is erg sterk, verkleurt niet wanneer je er goed voor zorgt en is betaalbaar. Het belangrijkste vind ik dat mensen voor lang, zo niet altijd, plezier hebben van hun sieraad. Edelstenen zijn mooi en bijzonder en altijd anders, daardoor is elk sieraad weer uniek. Ook maak ik veel sieraden op maat. Sinds kort heb ik een graveermachine en een gravure in combinatie met een uniek edelsteentje, dit maakt een sieraad nog persoonlijker.

Hoe het begon

Het begon allemaal toen ik van fulltime reizen, naar fulltime moederschap ging. Dit was een grote verandering en het was best even wennen. Fulltime moeder zijn gaf mij veel voldoening, maar ik miste toch iets voor mezelf. Ik besloot om in de avonduren te gaan sleutelen aan een website en kijken hoe ver ik zou komen. De naam was al snel gekozen. De middelste naam van mijn zoontje is Clairmont, vernoemd naar zijn overleden opa. Dit moest het worden! Na lang zoeken naar kwalitatief goede en unieke sieraden, besloot ik om het zelf te gaan maken. Ik ontdekte een ware passie. Dat ik door middel van mijn sieraden mensen blij kon maken wist ik niet van tevoren, maar dat is nu mijn grootste drive geworden.

Anouk van Saint Clairmont maakt handgemaakt stainless steel sieraden met edelsteentjes. De materialen zijn duurzaam en eco-friendly. Stainless steel is erg sterk, verkleurt niet wanneer je er goed voor zorgt en is betaalbaar.