Retourneren

Hoe kun je je selfcare box retourneren?

Ondanks dat ik met veel liefde en zorg de selfcare boxen heb samengesteld, kan het zijn dat je toch niet helemaal tevreden bent. Je hebt het recht om jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet is verbroken. Vanwege hygiëne zijn alle verzorgingsproducten en etherische oliën verzegeld. Na verbreken van de verzegeling is je bestelling definitief en kan deze niet meer worden geretourneerd. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd wanneer de gehele box wordt teruggestuurd. Producten kunnen niet afzonderlijk retour worden gestuurd.

Wil je gebruik maken van het herroepingsrecht?

Stuur binnen 14 dagen na ontvangst van de selfcare box(en) een e-mail naar retour@happimi-selfcare.nl. Vermeld in je e-mail je NAW-gegevens en het bestelnummer. En mocht je nog feedback of tips willen delen, laat het me weten zodat ik hiervan kan leren.

Graag ontvang ik de selfcare box(en) binnen 14 dagen na kennisgeving retour op het volgende adres:
HappiMi
Bazarstraat 5C, 2518 AE Den Haag
(geen bezoekadres)

Wanneer alles in goede orde is ontvangen - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking, wordt het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen teruggestort op het bij ons bekende rekeningnummer. De verzendkosten van retourzending zijn voor je eigen rekening.