Over HappiMi

Superleuk dat je een kijkje neemt op mijn site! Vind hier de liefste selfcare cadeaus voor jezelf of een vriend(in).

Selfcare boxen

De selfcare boxen van HappiMi zijn niet alleen leuk om te geven, maar hebben ook een liefdevolle betekenis en dragen bij aan persoonlijke groei. Selfcare betekent liefdevol voor jezelf zorgen. Eén van de mooiste geschenken die je jezelf kunt geven of aan iemand die je lief is.

Selfcare cadeaus van HappiMi: cadeaus met een liefdevolle betekenis en persoonlijke groei voor jezelf of een vriendin

Van routine naar selfcare lifestyle

Door je drukke agenda vind je het wellicht lastig om momenten te pakken om tot jezelf te komen. Je komt immers al tijd tekort. Het is daarom belangrijk om selfcare te integreren in je dagelijkse routine, anders komt het er niet van. We vergeten onszelf nog te vaak, waardoor we onszelf voorbij lopen. We gaan maar door, zonder stil te staan waar onze behoefte ligt. Herkenbaar?
 
De selfcare boxen van HappiMi helpen je om dagelijks selfcare-momenten te integreren in je routine. Hoe fijn is het als je elke dag, al is het maar 10 minuten, even tijd hebt voor jezelf? Doordat je tijd besteed aan jezelf, ga je (zelf)bewuster leven en kom je meer in verbinding met jezelf. Je leert luisteren naar je eigen gevoel en behoeften, waardoor je beter je grenzen aan kunt geven en keuzes maakt, die bijdragen aan een gezond, liefdevol en energiek leven.

Maak selfcare als onderdeel van je lifestyle voor een gezond, liefdevol en energiek leven.

Selfcare boxen afgestemd op jouw behoeften

Elke selfcare box is gekoppeld aan een behoefte, zodat je gemakkelijk een box kunt kiezen die aansluit bij jouw intentie. Wil je meer balans of zelfliefde? Of ben je op zoek naar een selfcare cadeau voor een vriendin die net bevallen is? Of wil je iemand een hart onder de riem steken? Kies op basis van je behoefte een box en laat de werking van de producten je helpen in je behoefte.

Wat zit er in een selfcare box?

In elke selfcare box vind je verschillende natuurlijke producten en rituelen kaarten, die:

  • een positieve invloed kunnen hebben op je mentale en fysieke welzijn;
  • zo min mogelijk belastend zijn voor natuur en milieu;
  • diervriendelijk zijn;
  • afkomstig zijn van Nederlandse ondernemers.

Wil je hier meer over weten? Ga naar HappiMi care

Eerlijk, duurzaam en lokaal

Om deze selfcare boxen te kunnen samenstellen werk ik samen met Nederlandse ondernemers, die kwaliteit, eerlijke handel en duurzaamheid hoog hebben staan. Zo weet je dat je altijd een eerlijk product in huis hebt. De meeste producten zijn bovendien met zorg handgemaakt. En dat zie je!

Wil je meer weten over de verschillende merken en welke mooie initiatieven deze ondernemers hebben opgezet om de wereld een klein beetje beter te maken? Neem een kijkje op de Support lokaal pagina.

Lief voor jezelf, voor anderen, voor natuur en voor dieren.