Mindvoel

Ik ben Kim Hartveld, 47 jaar en alleenstaande moeder van 2 hooggevoelige zoons.

Hoe het begon

Als kind voelde ik mij altijd al ‘anders’. Ik snapte nooit waarom mensen elkaar pijn deden of waarom je dingen moest leren op school die niet interessant waren. Ik wilde vooral dat de wereld licht, lief en een vredige plek was om te leven. Ook kon ik erg slecht tegen onrechtvaardigheid en nam me voor om de wereld te ‘redden’.

Mijn ervaring

Na zelf een flink aantal processen te hebben doorgaan, werk ik nu inmiddels al 20 jaar als coach, regressie- en transformatietherapeut. Ik werk veel met hypnose. Momenteel ben ik ook bezig met een opleiding tot spiritual guide. Daarnaast leid ik mensen op tot coaches en geef ik regelmatig mindfulness trainingen aan particulieren en bedrijven. Het doosje Mindvoel Remindertjes is bedacht en ontworpen naar aanleiding van de mindfulness trainingen die ik gaf. Zie daar de geboorte van de Mindvoel Remindertjes!
 
In mijn praktijk help ik mensen de weg terug te vinden naar zichzelf. Ik geloof dat je op aarde bent gekomen om te worden wie je bent en dat dat het uiteindelijke doel is. Daarnaast kun je, als je weer contact maakt met wie je daadwerkelijk bent, gaan voor je zielsmissie. Wat kom je doen hier? Waar gaat je hart sneller van kloppen? Wat kom je brengen of geven? Wat is het pad dat bij jou past en jou gelukkig maakt?

Daarnaast heb ik een winkel samen met mijn zus waarin wij producten verkopen met een verhaal (biologisch, fairtrade, zinvol). Hiermee willen we ook een stukje licht brengen. Onze winkel wordt door veel klanten ervaren als een heerlijke plek om te zijn, met een fijne open en serene sfeer. Zeker in deze tijd is het voor veel mensen een plek om even ‘thuis’ te komen.

Mindvoel remindertjes: mindfulness fairtrade kaarten