Karitree

Hoe het begon

Wij, Jade en Marianne, ontdekten tijdens onze eerste ontmoeting dat we beide een grote liefde hebben voor Shea boter en etherische oliën. Vooral de combinatie Shea én etherische oliën in het bijzonder! En zo werd Karitree geboren.

Karitree vandaag

We hebben inmiddels twee divisies van Karitree, één in Nederland en één Engeland. Wij maken huidverzorging op basis van Shea boter en Shea olie. De producten zijn 100% natuurlijk, waar mogelijk biologisch en geschikt voor alle huidtypen, met name voor de gevoelige en droge tot zeer droge huid. Ons assortiment bestaat uit body butters, body oils, handzeep en bodywash. Alle producten zijn geconcentreerd, bevat 0% water (m.u.v. de zeep) en is daardoor erg zuinig in gebruik.

We werken in kleine handgemaakte batches, zodat we de beste kwaliteit kunnen blijven garanderen. Daarnaast willen we onze producten toegankelijk houden voor onze klanten, dat wil zeggen betaalbare prijzen voor eerlijke huidverzorging.

Missie

We hebben als missie om de allerbeste huidverzorgingsproducten op de markt te brengen, met alleen de puurste en beste kwaliteit natuurlijke en diervriendelijke ingrediënten. Dit allemaal voor een vriendelijke prijs.

Planetproof

We vinden het belangrijk om onze producten zo 'planetproof' mogelijk te maken. Zo is onze Shea leverancier aangesloten bij De Global Shea Alliance. Deze organisatie zorgt ervoor dat een deel van de opbrengst van Shea teruggaat naar de gemeenschap waar Shea vandaan komt. Alle ingrediënten die wij gebruiken zijn vrij van microplastics. Onze oliën en boters zijn verpakt in glas. Daar waar we nog plastic verpakkingsmateriaal gebruiken, proberen we te vervangen met 100% gerecycled plastic.

Karitree 100% natuurlijke huidverzorging op basis van shea boter en shea olie