HappiMi care

Mijn missie

Ik streef naar een mooiere wereld, waarin we liever zijn voor onszelf en voor anderen, meer verantwoordelijkheid nemen voor het milieu en meer rekening houden met het welzijn van dieren.

Deel jij deze missie ook? Dan hoef je je geen zorgen te maken over je aankoop. De selfcare boxen heb ik met veel liefde en zorg samengesteld en zijn goed voor jouw mentale en fysieke gezondheid, goed voor natuur en milieu én goed voor het welzijn van dieren. 

HappiMi selfcare boxen: mindfulness rituelen en producten die jouw fysieke en mentale welzijn ondersteunen. Natuurlijke Ingrediënten, geschikt voor alle huidtypen, dierproefvrij, duurzaam, support lokaal.

 

 Natuurlijke ingrediënten 

Wil je echt je gezondheid en welzijn verbeteren, dan is het van belang om ook te kijken wat je op je huid smeert. Alle huidverzorgingsproducten zijn puur natuur! Niet alleen beter voor jezelf, maar ook voor het milieu. De verzorgingsproducten worden gemaakt van natuurlijke en biologische ingrediënten. Dit betekent vrij van schadelijke stoffen en chemicaliën, zoals parabenen, phthalaten, SLS, triclosan en kunstmatige kleur- en geurstoffen. Voor producten die biologisch zijn geldt dat deze vrij zijn van genetische modificatie, synthetische pesticiden en meststoffen.

 Lief voor alle huidtypen

Natuurlijke huidverzorging is zacht voor je huid en zeer geschikt voor alle huidtypen, met name de gevoelige en droge huid. Het werkt niet alleen beter, maar is ook echt beter voor je lichaam. Aan normale huidverzorging worden een hoop chemicaliën toegevoegd die je huid kunnen irriteren of je hormonale huishouding verstoren.

 Dierproefvrij

Alle producten zijn diervriendelijk. Dit wil zeggen dat de producten niet getest zijn op dieren, maar ook geen dierlijke ingrediënten bevatten. 

 Duurzaam

Alle verpakkingen en verpakkingsmaterialen zijn herbruikbaar en recyclebaar, FSC gecertificeerd of gemaakt van gerecyclede materialen of van hernieuwbare grondstoffen. Zo zijn alle verzorgingsproducten, huisverfrissers en etherische oliën verpakt in glazen flessen of potten, de geschenkdoos FSC gecertificeerd, de verzendzak gemaakt van gerecyclede plastic, stickers en kaarten gemaakt van gras en FSC-pulp.

 Support lokaal

Alle producten zijn afkomstig van Nederlandse ondernemers, die kwaliteit, eerlijke handel en duurzaamheid hoog hebben staan. Zo weet jij dat je altijd een eerlijk product in huis hebt. Alle verzorgingsproducten, etherische oliën, huisverfrissers, armbanden, Jade rollers en Gua sha’s zijn bovendien handgemaakt. En dat zie je!

Wil je meer weten over de verschillende merken en welke mooie initiatieven deze ondernemers hebben opgezet om de wereld een klein beetje beter te maken? Neem een kijkje op de Support lokaal pagina.