DIYS Soap

Wij van DIYS Soap, willen je helpen je beauty routine eenvoudiger te maken. We gebruiken alleen verse, plantaardige ingrediënten van hoge kwaliteit voor al onze huid- en haarverzorging. DIYS Soap bestaat sinds 2015 en is opgericht door Erica Linger.

Onze missie

Wij geloven in makkelijke, leuke en natuurlijke manieren om te werken aan je eigen gezondheid en schoonheid, dit doen we door jou in staat te stellen je eigen keuzes te maken op basis van kennis en transparantie. En wij geloven in een gedeelde verantwoordelijkheid in het creëren van een betere wereld voor onze kinderen.

Wat wij belangrijk vinden

Gezondheid

Onze ingrediënten zijn puur, ethisch verkregen, lokaal en biologisch.

Duurzame verpakkingen & zero waste

We ondersteunen het idee van ‘reuse, reduce & recycle’ en een zero waste levensstijl. We gebruiken alleen duurzame, herbruikbare en hervulbare verpakkingen. Onze zeep, shampoobars, bodylotion en bath bombs zijn verpakkingsvrij.

Mensen

Wij geloven in het bouwen aan duurzame relaties met partners en medewerkers. Onze producten worden met liefde en zorg handgemaakt in Amsterdam en Leiden. Ook werken wij samen met de Gemeente Leiden met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in ons Leidse atelier.

DIYS Soap: natuurlijke huid- en haarverzorging