ARELO thee

Wij zijn Arjan en Lotte en wonen samen met onze twee kids en kat Klaas in het gezellige Woerden. Samen runnen we met veel plezier ARELO thee.

Hoe het begon

In 2016 kreeg Arjan via zijn werk als inkoopmanager de kans om voor een langere periode naar China te gaan. We leerden de unieke cultuur van het land kennen en ontdekten dat thee een grote rol speelt in China. Thee drinken is een echte beleving en onderdeel van het dagelijkse leven. Iets wat we in Nederland nog niet kennen. Dit bracht ons op het idee: we gaan deze beleving naar Nederland brengen! Inmiddels zijn er meer dan 200 on- en offline verkooppunten waar de thee en accessoires van ARELO worden verkocht.

Onze missie

Onze missie is om zoveel mogelijk mensen blij te maken! Niet alleen onze klanten, maar ook ons personeel en de mensen waar we mee samenwerken. We willen de beste kwaliteit thee voor onze klanten, goede prijzen en van thee drinken een beleving maken. Daarnaast vinden we sociaal ondernemen en eerlijke productie erg belangrijk.

Sociaal ondernemen

Lotte is naast ondernemer ook orthopedagoog. Vanuit deze passie is het idee ontstaan om te werken met mensen die minder kansen hebben in de maatschappij. Voor het verpakken van de thee werken we samen met GGZ, dagbestedingsplekken en klinieken. Daarnaast bieden we werkervaringsplekken aan in samenwerking met de gemeente Utrecht, met als doel een dienstverband aan te bieden.

Ook vinden we het belangrijk dat de productie van onze thee op een eerlijke manier gebeurt. We werken samen met een importeur in Duitsland die eigen plantages heeft. Zij voldoen aan alle certificaten van voedselveiligheid, eerlijke productie en duurzaamheid en houden hier ook streng toezicht op.

Het unieke van ARELO

Wat maakt ons uniek? De combinatie van hoge kwaliteit thee, de unieke ervaring en goede prijs. In onze losse thee vind je geen theegruis. Onze melanges worden met zorg samengesteld in smaaklaboratoria. We hebben een aantal unieke samenstellingen ontwikkeld die nergens anders te verkrijgen zijn, zoals de bloementhee. Daarnaast willen we van onze thee een beleving maken. Onze verpakkingen hebben een unieke stijl met vrolijke designs. Hierdoor is de thee van ARELO niet alleen heerlijk om te drinken, maar ook een perfect cadeau om iemand mee te verrassen. Want, met thee maak je iemand blij!

Wat maakt ARELO thee uniek? De combinatie van hoge kwaliteit thee, de unieke ervaring en goede prijs. Met thee maak je mensen blij.